CUM COMAND

Comanda minima este de 300 lei + TVA! 

Facturarea catre client se va face pana in ora 15. Marfa va pleca prin curierat intre 15-16,30 zilnic. Comenzile primite dupa ora 13,30 vor fi onorate in ziua urmatoare. Va rugam sa confirmati plata facturii proforma in timp util, pentru a livra rapid marfa.

Pentru a comanda online, aveti doua posibilitati:

1. Din meniul din stanga MAGAZIN MARFURI, selectati categoria dorita, click pe produs, introduceti cantitatea, apoi adaugati produsul la COMANDA. Daca doriti sa continuati cumparaturile, repetati secventa.


2. Pentru a gasi mai rapid produsul dorit, puteti folosi cautarea de mai sus. Introduceti codul ori una sau mai multe dimensiuni si apoi dati click pe butonul CAUTA. Dupa afisarea rezultatelor, daticlick pe produs, introduceti cantitatea dorita apoi adaugati produsul la COMANDA.
 

3. Daca doriti sa modificati cantitatea pentru un produs adaugat in cos, introduceti cantitatea dorita, apoi dati click pe butonul Actualizati cantitatea. Dupa ce ati terminat de adaugat toate produsele in cos, conectati-va pentru afisare pret si trimitere comanda.


4. Dupa conectare, in dreapta sus veti vedea contul Dvs. si COMANDA. Click pe "COMANDA MEA" pentru a vizualiza produsele comandate, cantitatile si valoarea totala FARA COST TRANSPORT.
 

 5. Dupa lansarea comenzii, asteptati factura proforma, in care vi se confirma marfa ce va fi livrata, discountul acordat si data aproximativa a livrarii marfurilor. Dupa livrare, vi se va comunica firma de transport-curieratul, awb-ul de transport si data aproximativa a sosirii marfii la Dvs.  Dati acum click pe modulul urmator: "stadiu comanda" daca doriti sa vedeti comanda Dvs imediat. 

 6. Daca platiti cu O.P. online, atunci banca Dvs va ofera posibilitatea de a trimite direct catre noi imediat si confirmarea platii, folosind adresa noastra de mail. Cititi despre aceasta posibilitate si utilizati-o pentru a ne trimite rapid confirmare  a platii, in vederea livrarii imediate a marfurilor. 

 7.  Suntem inscrisi in sistemul electronic de achizitii publice (SEAP) si puteti achizitiona oricare dintre produsele noastre prin SEAP.

Ne puteţi transmite denumirea produselor pe care doriţi să le achiziţionaţi. Pe baza cererii dumnevoastra va vom inainta o oferta comerciala. Dupa agreerea ofertei vom adauga produsele in catalogul SEAP şi vă vom comunica denumirea şi codul cu care au fost publicate în catalog.

Dumneavoastră iniţiaţi achiziţia, iar noi vom delibera produsele. După atribuirea cumpărării directe, vă vom expedia comanda către adresa de livrare menţionată de dumneavoastră.
Acesta cuprinde urmatoarele sectiuni:

  • Sectiunea Informatii profil: aceasta sectiune prezinta informatii generale cu privire la entitate;
  • Sectiunea Plata online servicii: deschide pagina de achizitie servicii si plata online;
  • Sectiunea Trimitere Solicitare catre SEAP: se afiseaza numarul de solicitari trimise catre operatorul SEAP la care nu s-a raspuns inca si se ofera posibilitatea trimiterii unei alte solicitari;
  • Sectiunea Raspunsuri de la SEAP: se afiseaza numarul de raspunsuri de la operatorul SEAP in ultimele 10 zile si se oferta posibilitatea vizualizarii raspunsurilor primite;
  • Sectiunea Disponibil Plati: se afiseaza situatia curenta a serviciilor achizitionate de catre ofertant;
  • Sectiunea Supliment J.O.U.E.: deschide o pagina noua catre site-ul de achizitii publice al Uniunii Europene;
  • Sectiunea Manuale: include manuale de utilizare pentru entitatea de tip ofertant;
  • Sectiunea Descarca template - import catalog: se pot descarca modele de import catalog (XML si CSV);
  • Sectiunea Chestionare: utilizatorul poate accesa chestionarul creat de operatorul SEAP si la care utilizatorul nu a raspuns inca.   
  • Adresa de email la care se trimit confirmarile de plata este : narimpofertare@gmail.com

Va multumim  

 

CAUTARE

CAUTARE RAPIDA COD PRODUS